Blog

Pictează-ți biroul în culorile sufletului!

companii

 

Pictura este o modalitate de relaxare și de stimulare a creativității. Nu trebuie să fii un artist desăvârșit pentru a „așterne” pe pânză câteva combinații de culori. La Galeria de Idei, credem cu tărie că, fără a fi condiționat de talent, acest tip de activitate îți poate aduce multe beneficii. Ți le împărtășim pe toate mai jos.

Pictura reprezintă o formă de exprimare artistică, menită să provoace emoții profunde și să stimuleze procesul de descoperire a sinelui. Culorile amestecate, aplicate pe pânză după bunul plac, trezesc în interiorul unui individ starea de bine și de relaxare profundă, făcându-l, astfel, conștient de propria persoană.

picasso

„Femeie stând în fotoliu” – Pablo Picasso

Sursă: Pinterest

În momentul în care această activitate se desfășoară în grup, apare sentimentul de apartenență și se dezvoltă un soi de…coeziune între membrii care interacționează pe tot parcursul procesului de pictură.

Pierre Auguste

Primăvara” – Pierre Auguste

Sursă: Pinterest

La Galeria de Idei, ne propunem obiective clare, pe care dorim să le atingem prin atelierele de pictură. Astfel, prin stimularea spiritului artistic, știm sigur că îți putem îmbunătăți nivelul de productivitate la locul de muncă. Acest gen de activitate diminuează nivelul de stres și armonizează relațiile de grup.

Așa că vă invităm…pe pânză, alături de echipa Galeriei de Idei:

CONTACT

+40 723 380 343    |   contact@galeriadeidei.ro