Blog

La serviciu, ca pe scenă

companii

Vrei să te simți la serviciu ca pe Broadway? Galeria de Idei te invită pe scenă! Îți oferim ocazia să înveți cum să improvizezi…la locul de muncă! 🙂

De ce ne-am gândit la această modalitate de relaxare la serviciu? E simplu! Teatrul poate fi privit ca un filtru între lumea reală și cea a creativității. Te poate ajuta să dai un (alt) înțeles lucrurilor din viața ta, evenimentelor sau stărilor pe care le trăiești. E un mod amuzant și energic prin care te poți exterioriza și poți elimina stresul.

Keep calm and be dramatic!

Sursă: Pinterest

 

Teatrul de improvizație este o activitate cu scop educativ, recreativ, artistic, dar și recuperatoriu. Capacitatea de a improviza poate fi folosită ca modalitate de comunicare și de manifestare în diferite domenii. Aici putem vorbi fie de mediul de afaceri, fie de cel relațional sau psihologic. Controlarea felului în care reacționezi în situații imaginare îți poate crește nivelul de adaptabilitate la orice altă situație din viața reală.

Acest tip de antrenament, sau „joc” îți îmbunătățește capacitatea de a asculta, de a face propuneri clare, de a reacționa spontan și îți crește nivelul de încredere în tine.

I just fully realized that he's gone and he's not coming back for good I can only imagine how the glee cast feels especially lea so sorry for you

Sursă: Pinterest

Improvizația teatrală te ajută să te concentrezi pe lucrurile esențiale, dezvoltându-ți, în același timp, simțul măsurii și al echilibrului.

Echilibrează-te, așadar, cu o porție mare de energie și amuzament…teatral, chemându-ne:

+40 723 380 343    |   contact@galeriadeidei.ro