Blog

Fii propriul tău stilist!

companii

De câte ori nu ai ajuns la birou nearanjată, fără un minim de machiaj şi cu părul prins, dezordonat, într-o coadă? Şi nu ţi s-a întâmplat asta neapărat din cauza lipsei de timp, după cum ţi-ai putut da seama când ai încercat să „remediezi” situaţia în toaleta de la serviciu, pierzându-ţi aproape întreaga pauză de prânz luată de dimineaţă… 🙂 E pur şi simplu vorba de lipsa de îndemânare „într-ale aranjatului”, acea stângăcie pe care o ai când pui mâna pe un eye-liner sau o placă pentru păr şi care te costă extra minute preţioase din timpul tău liber.

Dacă ai şti câteva trucuri de machiaj şi coafură nu ar mai fi aşa greu, nu? Acum le poţi afla chiar în timpul orelor de muncă, mai exact unui atelier de styling (make up/coafuri) pe care Galeria de Idei ţi-l pune la dispoziţie.

chic ..:

Sursa: Pinterest

Pe lângă sfaturile de îngrijire şi aranjare a tenului şi a părului, acest tip de atelier îţi va da ocazia să îşi exersezi şi să îţi dezvolţi creativitatea, atenţia la detalii şi alte abilităţi motrice fine.

20 coiffures faciles à faire soi-même en moins de cinq minutes ! - Cosmopolitan.fr:

Sursa: Pinterest

 

Ţi-am stârnit interesul? Ce trebuie să faci? Să strângi gaşca de colege interesate să ia parte la un atelier de styling la birou, să vă convingeţi şefii şi să ne chemaţi:

+40 723 380 343    |   contact@galeriadeidei.ro