Blog

Reciclarea și handmade-ul

companii2

 

Știm cât de importantă e reciclarea pentru mediul înconjurător, motiv pentru care ne-am gândit să creem un atelier special de handmade, pentru care vom folosi doar materiale reciclabile.  Atfel, vom transforma orice obiect uitat de alții, într-o mică operă de artă.

Handmade Dolls – Custom Mini Me Doll – Moe Moe Designs | Small for Big:

Sursă: Pinterest

Conceptul de handmade însumează orice activitate desfășurată manual. Deși acest tip de activitate este specific  școlilor primare și generale, este tot mai practicat de către adulți, aceștia folosind-o pentru a creea diferite obiecte personale sau de decor. Produsele,  făcute de către profesioniști manual și lansate apoi pe piață, sunt de cele mai multe ori foarte scumpe și la mare căutare.

Handmade Valentine's Day Card Sending My Love by MEInk on Etsy, $4.00:

Sursă: Pinterest

La Galeria de Idei suntem convinși că, în contextul actual, folosirea materialelor reciclabile, este adevărata artă utilă  a viitorului.

Alegând să te joci împreună cu noi la birou, poți contribui activ la reducerea poluării mediului înconjurător.  Poți creea orice îți trece prin cap și vei lăsa imaginația să ți se dezlănțuie, ducându-te cu gândul departe de orice activitate obositoare de la birou.  Împreună, ne vom reconecta la spiritul nostru creativ și ne vom relaxa.

Atelierele handmade îți vor crește productivitatea la serviciu și te vor face un angajat cu adevărat fericit.

+40 723 380 343    |   contact@galeriadeidei.ro