Blog

Am obosit!

Album

Într-o zi normală din viața ta, deșteptarea se dă la ora 6. Trebuie să fii sigur că orele 7 sau 8 te vor prinde cu cât mai multe sarcini bifate în agendă.

Uneori ai impresia că toate lucrurile trec pe lângă tine și ziua a fost lipsită de activități, dar seara te prinde epuizată.  Ți-e greu să ții pasul!  Începi să crezi că e prea mult pentru tine! Perfecțiunea nu o poți atinge și te lupți mereu să îți depășești limitele!

Ne dorim să insuflăm spiritul de lideri în copiii noștri încă de mici. Vrem să învețe să fie curajoși, să devină adevărate modele ale societății și să inspire la rândul lor indivizii spre a deveni mai buni.  Pentru noi devine o sarcină zilnică, încercând să învățăm și să ne documentăm despre cele mai bune moduri de a îndruma copiii către așteptările noastre. Ni se întâmplă de cele mai multe ori să eșuăm! Ne încăpățânăm să demonstrăm că se poate, dar de cele mai multe ori, ne pierdem pe drum.  Avem așteptări ca aceștia să devină elevi de 10, să citească de la 3 ani, să fie curajoși, deștepți și adevărați lideri. Rezultatul este însă unul nedorit! Ajungem să îi obosim înainte de timp și să îi împingem peste limitele lor personale.  Ce am înțeles astăzi? Că eu însumi am obosit.

Ce îmi doresc acum cel mai mult? Da! Să mă joc! Să pot să exprim liber fiecare gândire sau trăire a mea, fără a mă împiedica de etichete sau prejudecăți. Drept urmare, de mâine mă joc!

Unusual Baby Names for Girls That Impress - I like Anwen best out of these. Or Annora. But neither are names I would probably use:

Sursă foto: Pinterest